QC Inspector (oppervlaktebehandeling)
Arendonk, België

Organisatie:

Iemants, gevestigd in Arendonk, is een internationaal actief staalconstructiebedrijf met meer dan 50 jaren ervaring. Iemants schreef de voorbije decennia een indrukwekkende lijst van projecten op haar naam. Architectonische gebouwen, bruggen, offshore windenergieprojecten, chemische installaties, elektriciteitscentrales, … Iemants gaat de uitdaging telkens aan! Een intensieve samenwerking met 3 zusterbedrijven van Smulders en meer dan 800 medewerkers maken dit alles mee mogelijk. Het feit deel uit te maken van EIFFAGE (métal), een multinational met meer dan 70.000 medewerkers, biedt Smulders schitterende vooruitzichten om nog grotere projecten aan te gaan in onze 3 doelmarkten: wind- & hernieuwbare energie, olie & gas en civiele & industriële bouwprojecten.

 
Daarom willen we ons team versterken met een (m/v): 

 

QC INSPECTOR (OPPERVLAKTEBEHANDELING)

 

Kerntaken:

Je bent verantwoordelijk voor het systematisch uitvoeren van kwaliteitscontroles op behandelde stukken in onze fabriek in Arendonk. Je voert zelfstandig metingen uit, je maakt analyses en je rapporteert over de resultaten. Bij onregelmatigheden stel je afwijkingsrapporten op en werk je daadkrachtig naar een oplossing toe. Je begeleidt externe kwaliteitsinspecteurs bij hun controles en bij de overdracht van afgewerkte constructies. Je staat hen professioneel en met overtuigingskracht te woord. Je ziet toe op een volledige en correcte administratie van de kwaliteitscontroles en op de correcte afhandeling van de productoplevering met de klant op vlak van oppervlaktebehandeling.

 

Functie eisen:

Ervaring als kwaliteitsinspecteur in een gerelateerde productieomgeving is een grote meerwaarde. Je hebt in elk geval een technisch diploma op zak (minimaal TSO), bij voorkeur aangevuld met enkele jaren praktische ervaring. Je beschikt over kennis van kwaliteitssystemen en oppervlaktebehandelingstechnieken. Een Frosio of NACE diploma is een pluspunt. Jouw oog voor detail, planmatige manier van werken en aandacht voor veiligheid zijn onmisbaar in deze functie. Je staat communicatief stevig in de schoenen en je garandeert een resultaatgericht en constructief overleg met onze klanteninspecteurs. Je bent een problemsolver en teamplayer met een hands-on mentaliteit. Jouw stressbestendigheid, flexibiliteit en organisatorische skills zullen in deze functie regelmatig aangesproken worden. Op hoogtes werken vormt voor jou geen enkel probleem. Je hebt een operationele kennis van het Engels en Duits. Je kan vlot samenwerken met anderstalige collega’s.

 

Wij bieden:

  • Je kan meewerken aan tot de verbeelding sprekende projecten binnen een toonaangevende internationale bedrijvengroep met een aangename no-nonsense cultuur.
  • Investeren in mensen middels permanente vorming staat hoog in ons vaandel.
  • Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen.
  • Arendonk is gemakkelijk en file vrij te bereiken.

 

Contact:

Jan Van Eyken

 

Telefoon:

+32 (0) 471 92 03 06 

 

E-mail:

jobs@iemco.be

Apply

PASSIONATE
ABOUT STEEL